…:::::SeRzEn!şLeR:::::…

Haziran 24, 2007

Hangi cemaat lideri AKP’yi destekleme kararı aldı.

Filed under: Güncel Yazılar — serzenis @ 9:59 am

serzyrmbz0yw2.jpg

Hangi cemaatin lideri önümüzdeki seçimlerde AKP’yi destekleme kararı aldı?

Cemaat mensupları bu karar üzerine ne yaptı?

O cemaat lideri Fethullah Gülen. Bu seçimlerde kayıtsız-şartsız AKP’yi destekleme kararı alan Gülen cemaat mensuplarına da AKP‘ye üye olma konusunda telkinlerde bulundu.

Özal‘ın Anavatan’ı, Ecevit‘in DSP’sinden sonra cemaatin gözdesi şu anda Adalet ve Kalkınma Partisi.

Gülen’e yakın kaynaklar, seçim bildirgesinde yer alan  ‘Cemaat kuşatması altındaki gerici eğitim‘  ibaresi ile cemaatin okullarına  açık tavır alan Deniz Baykal’a karşı bu kararın alındığını belirtiyor.

6 Yorum »

  1. siz kendinizi ne sanıyorsunuz?? irtica falan ne oluyor bre zalimler utanmıyormusunuz edepsizler ve ahlaksızlar bu işleri utanmadan islamın arkasına saklanarak mı yapıyorsunuz düzenbazlar..ben sizin sitenize girdiğimde kendi ismimi ve e postamı görüyorum silin benin e posta adresimi ve adımı ..sizin sitenizde benim e posta adresimi görmek istemiyorum , silin beni eyerki biraz olsun vicdanınız ve insanlığınız varsa tabi,,irtica sizin beyninizin içinde heyyyy düzenbazlar…
    Piç kelimesini çok mu seviyorsunuz he bol bol bu pis kelimeler sitenizde yazılı..karanlığınızla ve ahlaksızlığınızla kalın..

    Yorum tarafından ebubeddavi — Haziran 29, 2007 @ 11:45 am | Cevapla

  2. Hiç şaşırmadım.Bu nurcular menfaatleri kime ise ona oy verirler. Dava, prensip veya din iman hiç önemli değil. geçen seçimlerde de dsp yi desteklemişlerdi. Fetullah gülen bey amerikadan türkiyeyi yönetiyor. bizimkileride amerika yönetiyor:) farketmez. danışıklı dövüş diyebiliriz buna:)
    Senelerdir fetullah bey Hocamızdan ve onun davasından ne zarar gördü merak ediyorum. Hocamız derken ERBAKAN HOCAMMMMMM

    Yorum tarafından fatma şahin — Temmuz 2, 2007 @ 11:56 am | Cevapla

  3. ebubeddavi Diyor:
    29 Jun 2007 11:45 am
    siz kendinizi ne sanıyorsunuz?? irtica falan ne oluyor bre zalimler utanmıyormusunuz edepsizler ve ahlaksızlar bu işleri utanmadan islamın arkasına saklanarak mı yapıyorsunuz düzenbazlar..ben sizin sitenize girdiğimde kendi ismimi ve e postamı görüyorum silin benin e posta adresimi ve adımı ..sizin sitenizde benim e posta adresimi görmek istemiyorum , silin beni eyerki biraz olsun vicdanınız ve insanlığınız varsa tabi,,irtica sizin beyninizin içinde heyyyy düzenbazlar…
    Piç kelimesini çok mu seviyorsunuz he bol bol bu pis kelimeler sitenizde yazılı..karanlığınızla ve ahlaksızlığınızla kalın..
    demişin onun bunun guzladııı sen kimsin … şe.iz

    Yorum tarafından orhan demir — Temmuz 4, 2007 @ 8:32 am | Cevapla

  4. papanın kapıkulu askerinden müslümana ne fayda !!!!
    herhalde kendi benzerine hizmet edecek…
    no.. tot.. destekler..

    Yorum tarafından cayotte — Temmuz 4, 2007 @ 8:29 pm | Cevapla

  5. Arkadaşalar sitenizdeki yazıları bu gün ilk defa görüp dehşete kapıldım Türkiyenin gençleri dini hassasiyeti olanlar ,kavmi hassasiyeti olanlar herkes biribirine taş atıyor YAZIK ! Utanç verici Çanakkalenin Mohaç ın Fethin kahraman evlatları kendilerine bırakılmış bir avuç toprak parçasının üzerinde onun bunun iktidar kavgasını yapıyorlar kimi inançsız olmadığının ispatı peşinde kimi diğerine dini şefkat tokatları atmanın arkadaşalar Dinimiz islamiyet siyasi ortamlarda tartışılamaz siyaset küçük beyinli insanların büyük oyunudur demokrasi Emperyalist güçler tarafından sömürgeleştirilecek ülkelerde uygulamaya konulan oyundur.Bakın Amerika Irak a demokrasi tesisine çalışıyor bize bu demokrasiyi 50 yıl önce şırınga etmişler bütün insanlarımız ipnotize oldu sokaklarda kavga edip demireller ecevitler türkeşler erbakanlar maolar leninler uğruna her biri altın parçası gençlerimiz sokaklarda telef oldu kimse ogün ölenlere şehit demesin HAKKI VE ASLI yoktur.diğer bir başlık altında komando lakaplı bir arkadaşı gördüm neyin komandosusun sen kendi kavminden bir kardeşine kurşun sıkmanın mı?neyi şiddeti bu arkadaşlar geçenlerde bir arap gazetecenin ilginç bir yorumu gözüme ilişti sizlerle paylaşmak istiyorum belki sizlere iyi bir ders olur diyor ki:Irak savaşından önce araplar arasında kominist arapalar kapitalist araplar azda olsa milliyetçi araplar vardı hepsi her fırsatta biri birine laf sokuşturur büyük kavgalar olurdu.Amerika ve Şer koalisyon Irak a saldırınca bu araplar biribirilerine bakıp yahu biz kardeşmişiz şimdi şu düşman bizi yok edecek demeye başladılar.İşte arakadaşlar bizim de içinde bulunduğumuz durum bu artık sınırlarımıza dayandılar.Yakıda sizlerde biribirinize bakıp eyvah ne boş şeylerin kavgasını yapmışız diyeceğimiz günler artık geldi de çattı.Kardeşim Dinimiz İSLAM dır elhamdülillah kavmimiz TÜRK tür amacımız güzel olan her şeyi bu ülkede vatandaşlarımızla paylaşmaktır düşmanımız dışarıda dır içeride düşman olan olanlar kendilerini gizlemektedirler açıktan fikirlerini anlatan hiç bir iç düşman yoktur onlar sadece kandırılmışlardır.

    Yorum tarafından BEYAZIT TÜRKAKIN — Temmuz 8, 2007 @ 2:55 pm | Cevapla

  6. gercekten sizleri esefle kınadım.insanlar fethullah gülen cemaatine nasıl laf atabiliriz die düsünüolar sizde bu tarz bişey geliştirmişsiniz laf atana kadar tebrik edin dünyanın 4 bir tarafında eğitim faaliyeti yürütüolar.hem bizim siyasetle alakamız olmaz bunu bilin biz siz deiliz!!!………..

    Yorum tarafından ebva gül — Ağustos 7, 2007 @ 12:34 pm | Cevapla


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Yorum bırakın

WordPress.com'da Blog Oluşturun.